Kookworkshops voor als eten een uitdaging wordt

Ben je herstellende van een ziekte, een behandeling of IC-opname? Wil je ervaringen uitwisselen met lotgenoten en tegelijkertijd van een topkok leren hoe je eenvoudig een gepersonaliseerde smaakvolle maaltijd kunt maken? Je bent van harte welkom! Meld je dan hier aan voor een van de kookworkshops.

Platform Patiënt en Voeding werkt nauw samen met Stichting Eten+Welzijn, patiëntenorganisaties Reuksmaakstoornis en ICConnect/FCIC en de bekende chef-kok Eric-Jan Wissink in een nieuw project om voeding voor patiënten op een directe manier te verbeteren.

De kookworkshops vormen een onderdeel van het programma van vierkeerbeter.nl/. De website trekt maandelijks zo’n 3000 bezoekers, en biedt thuishulp bij herstel na een IC-opname, zoals na COVID-19. Op de site vind je kennis en tips om actief aan de slag te gaan met belemmeringen zoals geur- en smaakverlies, spierverlies, slikproblemen, verminderde eetlust, etc.

De praktijk heeft geleerd dat veel mensen die geen IC-behandeling hebben ondergaan, maar andere ziekten hebben, zich herkennen in de thema’s van de website.

De kookworkshops vormen een praktische aanvulling op de informatie op de website. De workshops bieden deelnemers een unieke ervaring om verder aan hun herstel te werken.

Dus: wil je van een topkok leren hoe je eenvoudig een gepersonaliseerde smaakvolle maaltijd kunt maken?  Meld je dan hier aan voor een van de kookworkshops op zaterdag 11 juni of maandag 4 juli.

Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Chefkok Eric-Jan Wissink

About The Author

Leave a Reply

Close