HOE GAAT HET MET U?

Ook wij zijn overdonderd door corona. Onze regelmatige updates hebben eronder geleden. Maar we hebben niet stil gezeten!

Darmgezondheid – Enquête

Bij Platform Patiënt & Voeding denken we dat de gezondheid van je darmen erg belangrijk is voor je algehele gestel. Zo zijn er steeds meer aanwijzingen dat de bacteriehuishouding in je darmen van groot belang is voor je immuunsysteem. PP&V wil daarom structurele aandacht gaan schenken aan de darmgezondheid. Graag horen we van u of en welke onderwerpen u interesseren. Klik hier voor een korte enquête.

Corona en voeding

Dat je met goede voeding en een gezonde leefstijl beter bestand bent tegen corona is inmiddels wel duidelijk. We hebben op een rijtje gezet wat de verschillende denktanks aan voedingsrichtlijnen hebben ontwikkeld. Klik hier.

De toekomst van drink- en sondevoeding

Begin februari organiseerde Platform Patiënt & Voeding een workshop over drink- en sondevoeding in de toekomst. Cees Smit en Marianne Nijnuis leidden de bijeenkomst voor patiënten en enkele experts van het Nutricia Research Centre. Lees hier het verslag van deze boeiende bijeenkomst.

Patiëntenervaring: een zittend leven en toch gezond?!

Ria Vroegindeweij deelt met ons hoe ze, ondanks een zittend leven, toch kon afvallen en zich bovendien veel fitter voelt. Zo’n Sit-Smart-dieet geldt natuurlijk niet alleen voor mensen in een scootmobiel…! Lees hier het verslag van Ria Vroegindeweij.

Gezocht: PR – EXPERT

Wij denken – zeker in dit coronatijdperk – dat veel mensen geïnteresseerd zijn, en geholpen kunnen worden, met onze activiteiten, visie op voeding en gezondheid en onze patiëntenverhalen. Om veel mensen te bereiken, zijn we op zoek naar een enthousiasteling die vrijwillig onze PR wil gaan doen. Bent u dat zelf of kent u iemand? Laat het ons weten! Mail naar info@patientENvoeding.nl

Doneer!

En gelooft u ook dat in de toekomst voeding steeds belangrijker wordt voor gezondheid? En denkt u ook dat de gezondheidszorg wel een zetje kan gebruiken om zich daar beter op in te stellen? Help ons de verandering te versnellen en doneer!

Triodos Bank, t.n.v. Platform Patiënt en Voeding – NL63 TRIO 0379 6510 84

About The Author

Leave a Reply

Close